Hannelore Vrijders: Klinisch Psychologe


Hannelore Vrijders

Wie ben ik ?

In 2010 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de universiteit van Gent. In 2016 rondde ik de opleiding Relatie-, Gezins- en Systeemtherapie af en in 2020 volgde ik de opleiding EMDR. Ik werkte (en werk) voornamelijk in de forensische sector. Daarnaast deed ik ervaring op als zelfstandig psycholoog in een groepspraktijk en werkte ik voor het VAPH met mensen met een mentale beperking en ASS. 

Ik heb mijn studie- en jobkeuzes steeds gemaakt vanuit een grote interesse in wat mensen drijft enerzijds: hoe allerlei persoonlijkheidskenmerken, ervaringen, contexten op elkaar inspelen en samen zorgen dat iemand staat waar die vandaag staat. En anderzijds vanuit de overtuiging dat elk mens, met de kwaliteiten die hij of zij bezit, iets kan veranderen wanneer het minder goed gaat. Net daarbij wil ik mensen graag helpen. 

Credentials

- Erkenningsnummer bij de Psychologencommissie: 872116122.
- Lid van EMDR België.
- Lid van de VVKP

Mijn kijk op therapie

Ik geloof dat elk mens uniek is en sterktes heeft. Ik geloof ook dat elk mens dingen kan meemaken in zijn of haar leven, die wonden kunnen achterlaten en ervoor kunnen zorgen dat de sterktes niet ten volle kunnen benut worden. Of die kunnen maken dat iemand klachten ontwikkelt of de controle verliest over bepaalde delen van zijn of haar leven.  

Eén van mijn sterktes is dat ik nooit mensen veroordeel. Ik denk niet dat veroordelen baat. Het is veel zinvoller om samen te gaan kijken waarom dingen mislopen, zodat je kan gaan uitzoeken wat er kan helpen. Ik ondersteun graag bij dit proces: aan de slag gaan met de sterktes, in beweging brengen van wat vast is komen te zitten zodat er (opnieuw) een gevoel van vertrouwen en rust kan ontstaan.

Doelgroep

Volwassenen

Agenda

Vrijdag

Contacteer Hannelore

Aangezien telefonische oproepen in principe niet worden beantwoord tijdens consulten, is het handiger het contactformulier hieronder in te vullen en te verzenden om met mij in contact te komen. U kan ook altijd het Traumacentrum rechtstreeks bereiken via het algemeen nummer 0468/416547

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

let erop dat u geen spaties gebruikt
Dank u ! Het contactformulier werd verstuurd, u ontvangt een bevestiging op uw mailadres. Mocht u geen bevestiging ontvangen, dan is er waarschijnlijk een foutje geslopen in uw mailadres en kunnen wij u niet contacteren. Gelieve in dat geval het contactformulier opnieuw te willen invullen.×
Oeps! Er is iets verkeerd gelopen... Het contactformulier werd niet verstuurd×

Léonce Roelstraat 7 , 9620 Zottegem ……… info@centrumpsychotrauma.be ……… 0468 / 41 65 47