Ellen Verheyen: Klinisch Psycholoog


Ellen Verheyen

Wie ben ik ?

. Licentiaat in de Klinische Psychologie - Universiteit Gent (5j.)
. Postgraduaat Psychoanalytische Psychotherapie bij kinderen en volwassenen vanuit Freudiaans - en Lacaniaans Perspectief - Universiteit Gent (3j)
. Diverse kortdurende opleidingen in het forensische werkveld: Forensische psychologie - UGent (1j) en Forensische onderzoek - Erasmushogeschool Brussel (1j)
. Gecertificeerd equicoach - Vives Kortrijk (1j)
. Kinderyoga docente - amba-amba - Waregem (6m)
. Psychotraumatologie - VUB Brussel (2j)
. Seksuoloog - Universiteit Gent (2j)
. EMDR - therapeut
. Schematherapeut (
. Specifieke opleidingen mbt. Stabilisatie bij PTSD, Dissociatie en Dissociatieve Identiteitsstoornis
. Specifieke opleiding mbt. Polyvagaal theorie

Credentials

Ondernemingsnummer: 0893298041
Nr. Psychologencommissie: 832106891
Rziv. nummer: 7-01712-83-000
Visum: 267238

Mijn kijk op therapie

Kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende problematieken zijn welkom. Specifieke expertise in behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen met enkelvoudig en complex trauma, stabilisatie, dissociatie, DIS, seksuele klachten tgv trauma, traumagerelateerde klachten en zelfdodingsgedachten.
 
Eender welke klacht, vraag of lijden (hoe vaag of precies dit ook door U te omschrijven valt) kan het aangrijpingspunt vormen. Dit kan de meest uiteenlopende vormen aannemen en kan gepaard gaan met angst, schuldgevoelens, twijfels, stemmingsschommelingen, verdriet, gebrek aan energie, kwaadheid, piekeren,...Ook vragen betreffende seksualiteit en gender zijn welkom. 
 
U kan ook contact opnemen wanneer u meent dat uw kind of opgroeiende tiener nood heeft aan psychologische bijstand. Hij of zij vertoont gedragingen of vertelt zaken die u verontrusten. Of misschien hebt u de indruk dat uw kind met angsten of andere emotionele problemen worstelt of vindt u zijn of haar emotionele reacties buiten proportie. 
 
Als psycholoog vind ik het belangrijk om te mogen luisteren naar uw uniek verhaal. Authentiek en integer kunnen ont-moeten.
Elke behandeling is verschillend en kent een eigen ritme en verloopt naargelang de persoon in kwestie. U zal de tijd krijgen om uw vraag, klacht of lijden te preciseren. 
Er zal zonder vooroordelen geluisterd worden. Afhankelijk van uw klacht, vraag of lijden werken we via gesprekstherapie, specifieke opdrachten en meer  cognitief gedragstherapeutisch georiënteerd, EMDR, schematherapie, en technieken specifiek gericht op het lichaam. 

Doelgroep

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Agenda

Maandag
Dinsdag
Donderdag

Contacteer Ellen

Aangezien telefonische oproepen in principe niet worden beantwoord tijdens consulten, is het handiger het contactformulier hieronder in te vullen en te verzenden om met mij in contact te komen. U kan ook altijd het Traumacentrum rechtstreeks bereiken via het algemeen nummer 0468/416547

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

let erop dat u geen spaties gebruikt
Dank u ! Het contactformulier werd verstuurd, u ontvangt een bevestiging op uw mailadres. Mocht u geen bevestiging ontvangen, dan is er waarschijnlijk een foutje geslopen in uw mailadres en kunnen wij u niet contacteren. Gelieve in dat geval het contactformulier opnieuw te willen invullen.×
Oeps! Er is iets verkeerd gelopen... Het contactformulier werd niet verstuurd×

Léonce Roelstraat 7 , 9620 Zottegem ……… info@centrumpsychotrauma.be ……… 0468 / 41 65 47