Onze tarieven

Kostprijs van onze dienstverlening

Bij de psycholoog/psychotherapeut betaalt u voor een behandelsessie van 60 minuten 70 euro.

Sommige medewerkers werken met langere sessies (tot 90 min) om diepgaander en sneller te kunnen werken. Ook met koppels of gezinnen kunnen langere sessies worden afgesproken. De kostprijs van een langere sessie zal dan ook evenredig hoger zijn.

Voor een multidisciplinair overleg (met leerkracht, CLB, andere hulpverleners, …) voorzien we ongeveer een uur en de kostprijs bedraagt 70 euro.

Het tarief voor psychodiagnostisch onderzoek is afhankelijk van de duur van het onderzoek. Het verslag is in de prijs inbegrepen

Terugbetaling

Het consult bij een psycholoog of psychotherapeut wordt slechts gedeeltelijk terugbetaald. Een aantal mutualiteiten betalen een beperkt bedrag terug en dat bedrag varieert van mutualiteit tot mutualiteit. 

U kan bij uw mutualiteit navragen of u in aanmerking komt en welke procedures u dient te respecteren. Meer informatie over de terugbetaling vindt u hier 

Onze medewerkers werken op zelfstandige basis. Het afgesproken honorarium wordt rechtstreeks aan de medewerker betaald en u krijgt dan een betalingbewijs hiervoor.

Annuleren van een afspraak

Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, vragen wij u ten minste 48 uur op voorhand te annuleren. Zo kunnen wij eventueel iemand anders uw plaats laten innemen.
Mocht u niet tijdig verwittigd hebben, zal de sessie volledig worden aangerekend.

Indien u onverwacht ziek wordt, rekenen we bij overhandigen van een ziektebriefje de helft van de sessie aan, zodat de kosten gedeeld worden tussen uzelf en de therapeut die tijd in zijn agenda had vrijgemaakt.

Léonce Roelstraat 7 , 9620 Zottegem ……… info@centrumpsychotrauma.be ……… 0468 / 41 65 47