Elke van der Linden - van Dijke: Klinisch Orthopedagoog


Elke van der Linden - van Dijk

Wie ben ik ?

Ik ben Elke van der Linden – van Dijke, Nederlandse. Sinds 2017 samen met echtgenoot en drie kindjes met veel plezier verhuisd naar het mooie Oost-Vlaanderen.
In 2007 studeerde ik af als master pedagogische wetenschappen aan de Universiteit Leiden als klinisch orthopedagoog en onderwijskundige. Ik ben ACT-therapeut en volgde scholingen rond EMDR, hechting en hoogsensitiviteit/hoogbegaafdheid. Momenteel ben ik in opleiding tot gedragstherapeut aan de Universiteit Gent.
In de beginperiode na mijn studies heb ik op scholen voor middelbaar onderwijs gewerkt als orthopedagoog en onderzoeker. Sinds 2013 ging ik aan de slag als manager en klinisch orthopedagoog binnen verschillende centra voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland. De afgelopen jaren werkte ik zelfs op een volledig digitale poli voor psychiatrie en begeleidde ik mensen van over de hele wereld. In België werk ik sinds twee jaren bij de multidisciplinaire kinder- en jeugdpraktijk Corligo in Oudenaarde als diagnosticus en therapeut.

Credentials

Mijn visumnummer is 343605 (officieel onder de naam Neeltje van Dijke) VVO – Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen, lidnummer 02112107

Mijn kijk op therapie

Therapie is wat mij betreft een tijdje meestappen op iemands levenspad. Soms om tijdelijk samen een last te dragen, of om iemand te leren een last te herkaderen en samen dragelijk te maken. Het is fantastisch om iemands kwetsuren te zien genezen, of als iemand terug in balans komt, zodat er dan (terug) ten volle geleefd kan worden!
In de therapie maak ik gebruik van een goede probleemdefinitie en -analyse en werk ik graag met een behandelplan en -doelen. Als een houvast, niet als een wetmatigheid.
Zeker gezien ik werk met kinderen, tieners en adolescenten, neem ik heel graag ook alle betrokkenen mee in het therapeutisch proces. Ik geloof erin dat het ganse systeem nodig is wanneer een hulpvraag speelt rond een kind.

Doelgroep

Kinderen
Jongeren
Jong-volwassenen

Agenda

Donderdag

Contacteer Elke

Aangezien telefonische oproepen in principe niet worden beantwoord tijdens consulten, is het handiger het contactformulier hieronder in te vullen en te verzenden om met mij in contact te komen. U kan ook altijd het Traumacentrum rechtstreeks bereiken via het algemeen nummer 0468/416547

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

let erop dat u geen spaties gebruikt
Dank u ! Het contactformulier werd verstuurd, u ontvangt een bevestiging op uw mailadres. Mocht u geen bevestiging ontvangen, dan is er waarschijnlijk een foutje geslopen in uw mailadres en kunnen wij u niet contacteren. Gelieve in dat geval het contactformulier opnieuw te willen invullen.×
Oeps! Er is iets verkeerd gelopen... Het contactformulier werd niet verstuurd×

Léonce Roelstraat 7 , 9620 Zottegem ……… info@centrumpsychotrauma.be ……… 0468 / 41 65 47